14 березня – День українського добровольця

Версія для друкуВерсія для друку

14 березня – День українського добровольця

 

Навесні 2014 року наша країна вперше за часів своєї незалежності постала перед серйозною загрозою територіальній цілісності, миру та безпеці. 

Україна вистояла тоді багато в чому завдяки готовності добровольців полишити свої домівки, своє мирне життя та йти на фронт. Активна життєва позиція, небайдужість, мужність та сміливість – це ті риси, які притаманні українським добровольцям.

Зараз більшість добровольчих корпусів захищають Батьківщину в складі відновлених Збройних сил України. Мужність та відвага добровольців стають прикладом для багатьох воїнів, які прийняли рішення стати до лав наших Збройних сил, склавши контракт.

День українського добровольця – це нагадування всім нам, що одного разу, ставши на захист Батьківщини, ми до кінця нашого життя залишаємось її добровольцями. Вояками доброї волі. Ставши на захист України, ми вже не маємо права відступати!

Мотивовані воїни та справжні патріоти – такими є українські добровольці. Щиро вітаємо всіх їх із цим новим державним святом. Бажаємо щастя, добра, сил та мирного неба над головою.

 

З повагою,

 

Голова районної                                                                Голова районної

державної адміністрації                                                            ради

 

Ю.М. Коваленко                                                                Л.М. Яринич

Наверх ↑