29 серпня - День вшанування пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Версія для друкуВерсія для друку

Дорогі жителі Миргородщини!

 

29 серпня ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

Наш обов’язок – із честю та гідністю нести світлу пам’ять про героїв воїнів АТО/ООС, які віддали своє життя за те, щоб Україна була вільною, незалежною та суверенною державою.

Низький уклін і вічна пам’ять тим, кому судилося віддати життя, захищаючи Україну від цинічного й безпринципного агресора. Вони були чиїмись синами, батьками, коханими, друзями... Пам’ятаємо кожного з них, бо вони віддали в ім’я України найдорожче – своє життя. І навряд чи хто-небудь з них думав, що їх життя обірветься так раптово, далеко від рідного дому.

Щиро співчуваємо сім’ям загиблих. Висловлюємо слова безмежної вдячності батькам, які виховали справжніх патріотів і захисників своєї країни. Спомин про Героїв, які ціною свого життя відстоювали мир на нашій землі, буде вічно жити у серці всіх українців.

29 серпня о 10:00 буде оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання.  Україна об’єднається в шані і вдячності нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь, зберігши тим самим мирне життя на більшій території України.

Вічна шана загиблим Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо!

 

З повагою

Голова райдержадміністрації                             Вікторія Ємець

Голова районної ради                                        Леонід Яринич

 

 

Наверх ↑