6 червня – День журналіста

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні жителі Миргородського району!

 

День журналіста відзначається згідно з Указом Президента від 25 травня 1994 року щорічно 6 червня. Саме в цей день 1992 року Спілка журналістів України була прийнята до Міжнародної федерації журналістів, яка є найбільшою в світі організацією професійних працівників ЗМІ.

Сьогодні Україна, яка бореться із зовнішнім агресором і водночас переживає процес становлення справжньої незалежності та державності, як ніколи потребує об'єктивного осмислення та професійного висвітлення фактів та подій. Чесна журналістика – невід'ємна складова зрілого суспільства. Водночас журналістська праця в сучасних українських реаліях супроводжується ризиком та загрозами.

Шановні працівники засобів масової інформації! У цей святковий день бажаємо Вам об'єктивності у творчості, свободи та незалежності у професійній діяльності, добрих новин, високих рейтингів, поповнення аудиторії, а також міцного здоров'я, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.

 

 

Наверх ↑