Апаратна нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Апаратна нарада

 

7 травня 2019 року в залі засідань відбулася апаратна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Фесенко, за участі голови районної ради Леоніда Яринича, з керівниками управлінь та відділів райдержадміністрації, керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

В ході роботи розглянули питання:

1. Про організацію заходів з оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року, доповідали начальник відділу освіти Олег Рудченко та заступник головного лікаря Миргородської ЦРЛ Лариса Наумова.

2. Про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації, сектору інфраструктури, житлово – комунального господарства та будівництва райдержадміністрації зі зверненнями громадян відповідно до вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Горобець.

3. Про стан правопорядку, техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, інформували представник відділу поліції та керівник міськрайонного відділу ДСНС Руслан Назаренко.

В ході роботи дані відповідні доручення щодо здійснення організаційних заходів щодо оздоровлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки, в позаміських закладах оздоровлення; Організувати та провести семінар – нараду з директорами загальноосвітніх навчальних закладів та навчально – виховних комплексів, директорами пришкільних таборів з питань оздоровлення та відпочинку дітей  в пришкільних таборах, гігієнічне навчання персоналу, який буде задіяний в оздоровлені дітей; Забезпечити широку інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо діючого законодавства з питань соціального захисту населення.

Наверх ↑