Апаратна нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Апаратна нарада

 

17 вересня відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району, яку провів керівник апарату райдержадміністрації Віталій Хоменко, за участі заступника голови районної ради Миколи Парфені.

         На порядку денному розглянули питання:

1. Про стан готовності освітніх та лікувальних закладів району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

2. Про роботу виконкомів Черкащанської, Шахворостівської сільських рад, сектору містобудування, архітектури та з питань цивільного захисту райдержадміністрації зі зверненнями громадян відповідно до вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

3. Про стан правопорядку, техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району.

В ході роботи дані відповідні доручення, зокрема, розробити комплекс заходів з підготовки матеріально-технічної бази закладів дошкільної,  загальної середньої освіти району до нового 2019-2020 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період;  Забезпечити підготовку документації, укладення відповідних договорів з теплопостачальною організацією з метою безперебійного проходження опалювального сезону.

 

Наверх ↑