День урядового зв’язку

Версія для друкуВерсія для друку

День урядового зв’язку

 

12 жовтня відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди професійного свята у 3-му Територіальному вузлі урядового зв’язку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

До присутніх звернувся  начальник територіального підрозділу Держспецзв’язку, полковник Гатанюк Сергій Андрійович, який привітав особовий склад з нагоди професійного свята, подякував підлеглим за службу та відзначив величезний і безцінний внесок ветеранів у розвиток урядового зв’язку.

За високий професіоналізм та особистий внесок у справу розвитку Держспецзв’язку та з нагоди Дня урядового зв’язку Голова Держспецзв’язку Сергій Гатанюк вручив відомчі відзнаки та грамоти великій групі ветеранів та співробітників Служби.

На урочистості завітало чимало гостей щоб висловити свої привітання з нагоди професійного свята зв'язківцям.

З вітальним словом виступили голова районної ради Леонід Яринич, заступник голови райдержадміністрації Олександр Гуржій, перший заступник міського голови Сергій Швайка.

За активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, досягнення високих показників у службовій діяльності, бездоганну дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята, кращих військовослужбовців було нагороджено почесними грамотами.

По закінченню офіційної частини до уваги присутніх був представлений святковий концерт, який підготували вихованці Центру естетичного виховання.

Наверх ↑