Дорогі миргородці!

Версія для друкуВерсія для друку

Дорогі миргородці!

 

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Традиційно напередодні нового року ми оглядаємось на пройдений шлях. Рік, що минає, приніс нашій державі багато знакових подій, які обов’язково залишаться не лише у нашій пам’яті, а й назавжди ввійдуть в літопис новітньої історії країни. Попри всі труднощі – ми разом гідно прожили кожну його мить.

Висловлюємо велику вдячність за плідну співпрацю колективу Миргородської райдержадміністрації та районної ради, депутатському корпусу та народному депутату від нашого округу Олегу Кулінічу, сільським та селищним головам, підприємства, установам, організаціям центральних органів виконавчої влади та всім тим, хто забезпечував стабільний соціальний та економічний розвиток Миргородщини. Окрема подяка всім тим, хто на Сході України вже котрий рік поспіль боронить нашу землю.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на мирне майбутнє, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі.

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Щиро зичимо у новому році нових звершень та перемог в усіх справах. Нехай у ваших оселях панує злагода, затишок і святковий настрій.

Бажаємо відзначити Різдвяно-Новорічні свята у духовному піднесенні, зі світлими помислами та радістю. Хай гарний святковий настрій збережеться у ваших серцях упродовж всього наступного року, а щедра доля наділить вас і ваші родини міцним здоров'ям, особистим щастям, взаєморозумінням  і любов'ю. Нехай 2020 рік виправдає найкращі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим родинам!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

 

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                             Голова районної

районної державної адміністрації                                               ради

 

В.А. Фесенко                                                                              Л.М. Яринич

 

Наверх ↑