Громадські слухання

Версія для друкуВерсія для друку

Громадські слухання

 

21 серпня 2019 року відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні та звіту про стратегічну екологічну оцінку: "Детальний план частини території Великосорочинської сільської ради та Савинцівської сільської ради за межами населених пунктів на території Великосорочинської сільської ради та Савинцівської сільської ради Миргородського району Полтавської області для облаштування Семиренківського ГКР, розміщення дотискної компресорної станції Олефірівської УППГ та об’єктів її облаштування".

Проект  “Детального плану частини території Великосорочинської сільської ради та Савинцівської сільської ради за межами населених пунктів на території Великосорочинської сільської ради та Савинцівської сільської ради Миргородського району Полтавської області для облаштування Семиренківського ГКР, розміщення дотискної компресорної станції Олефірівської УППГ та об’єктів її облаштування” розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови на території, розташованої за межами населених пунктів, а також визначення цільового призначення та обгрунтування розміру земельної ділянки, яку планується відвести під розміщення дотискної станції. При цьому враховано раціональне розташування об’єктів нового будівництва та можливість здійснення їх інженерного забезпечення в межах території, що розглядається Детальним планом. Звіт про стратегічну екологічну оцінку розробляється відповідно до чинного законодавства України в галузі екології та охорони навколишнього середовища.

Замовник документації – Миргородська районна державна адміністрація Полтавської області, 37600, м. Миргород, вул.. Гоголя, 120. Розробник – ФОП Вітько О.Л.

За результатами проведених громадських слухань зазначена містобудівна документація та звіт про стратегічну екологічну оцінку зазначеного проекту погоджені.

Наверх ↑