Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

 

 

8 жовтня у м. Полтаві на нараді у першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан виконання Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Полтавській області на 2017-2020 роки», «Про активізацію роботи в області щодо легалізації заробітної плати та зайнятості населення». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

 

8 жовтня у м. Полтаві за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, заступників голови облдержадміністрації Р.Товстого та О.Пругла відбулося засідання президії Полтавської обласної ради, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Обговорено питання порядку денного чергової сесії обласної ради.

 

 

 

8 жовтня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб провів робочу нараду з питань формування перспективного плану території Заворсклянської об’єднаної територіальної громади. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

 

 

8 жовтня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, виконувача обов'язків директора Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Я.Мудрого О.Лемешка, директора Полтавського регіонального центру з надання вторинної правової допомоги О.Черчатого, начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Полтавській області І.Клочка відбулися обласні урочистості з нагоди Дня юриста. Кращих фахівців галузі нагороджено відзнаками обласної влади.

 

 

9 жовтня заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий у ході робочої поїздки до Глобинського району здійснив моніторинг стану проведення районною робочою групою аудиту земель сільськогосподарського призначення.

 

 

9 жовтня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання конкурсної комісії з відбору на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради». За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

 

10 жовтня у м.Полтаві за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку. Розглянуто питання «Про затвердження Правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах у Полтавській області», «Про надання фінансування КП ПОР «Полтававодоканал» у сумі 10 млн. грн. для можливості погашення податкового боргу з ПДВ», «Про розміщення вагових комплексів на території Полтавської області» та ряд інших.

 

 

 

10 жовтня у м.Полтаві в обласному збірному пункті обласного військового комісаріату за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, представників духовенства, громадськості, учасників АТО відбулася урочиста відправка 220 призовників на строкову військову службу.

 

 

10 жовтня у Полтавському обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя за участю голови облдержадміністрації В.Головка, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко, головного експерта українсько-канадського проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) І.Лєпьошкіна, представників Канадсько-Української Торгової Палати, Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, органів місцевого самоврядування Полтавської, Вінницької та Запорізької областей розпочав роботу форум «Діалогова платформа: #Полтавщина інвестиційна». Обговорено шляхи збільшення експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України, регіональні особливості залучення інвестицій, історії успіху з реалізації інвестиційних проектів. Також актуалізовано питання розвитку індустріальних парків, туристичних кластерів зеленого туризму, маркетингу та брендингу міст в сучасних умовах. У рамках Форуму відбулося нагородження переможців конкурсу «Горизонти Полтавщини».

 

 

10 жовтня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко зустрівся з членами Полтавського осередку Української Академії Лідерства, де відбувся діалог міх керівником регіону  та студентами, які представляють 17 регіонів  та за 10-місячною освітньою програмою навчання вдосконалюють власний фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток та одночасно проводять активну волонтерську діяльність. В.Головко розповів про потенціал Полтавщини у промисловій, аграрній, газовидобувній сферах, стан реформування освітньої та медичної сфер краю, реалізацію адміністративно-територіальної реформи, вдосконалення спортивної інфраструктури регіону.

 

 

11 жовтня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький провів засідання Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

 

 

11 жовтня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання регіональної комісії з визначення  статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

 

 

11 жовтня у військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у м. Полтаві з ініціативи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулися тематичні заходи з нагоди Дня захисника України та відкриття фотовиставки «Дякую за службу!».

 

 

 

12 жовтня у м. Лубни голова облдержадміністрації В.Головка за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисака, голів Лубенської, Хорольської, Семенівської Чорнухинської, Пирятинської та Гребінківської райдержадміністрацій, керівників ОТГ вищезазначених районів провів робочу нараду з питань роботи госпітальної ради. За підсумками роботи дано відповідні доручення щодо забезпечення створення госпітальних округів в Полтавській області.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑