Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

 

30 вересня у Полтаві т.в.о. голови ОДА О. Пругло взяв участь у селекторній нараді з питань ефективності використання коштів бюджетних призначень 2019 року за програмою 1501040 (психологічна реабілітація, соціальна та професійна адаптація, санітарно-курортне лікування учасників АТО/ООС, яку у відео режимі провела Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України О.Коляда).

***

1 жовтня у Полтаві т.в.о. голови ОДА О.Пругло взяв участь у селекторній нараді з питань діяльності та взаємодії місцевих держадміністрацій з територіальними органами міністерств, центральних органів виконавчої влади, з метою забезпечення реалізації програм збалансованого регіонального розвитку, створення умов для залучення інвестицій та впровадження регіональних інвестиційних проектів, яку у відео режимі провів Прем'єр-міністр України О. Гончарук.

***

1 жовтня у Полтавському коледжі мистецтв імені М.В. Лисенка за участю заступника голови ОДА М.Білоконя відбулася обласна нарада керівників мистецьких шкіл Полтавської області. Обговорено актуальні проблеми діяльності навчальних закладів. Також М.Білокінь привітав викладачів з Міжнародним днем музики.

***

1 жовтня у Полтаві у 18-й окремій бригаді армійської авіації відбулися урочистості з нагоди четвертої річниці з дня заснування. У заходах взяв участь заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь. Кращих бойових льотчиків нагороджено грамотами облдержадміністрації, а їх колеги в повітрі продемонстрували льотні навички десантування з використанням системи «канат» і евакуацію поранених за допомогою гвинтокрилів з обмежених майданчиків.

***

3 жовтня у Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА, представників громадськості провів нараду з питань підготовки та проведення заходів до Дня захисника України та Дня українського козацтва. Обговорено робочі плани заходів, дано відповідні доручення.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Наверх ↑