На території Миргородського району продовжується реалізація Національної програми "Велике будівництво" та проводиться постійний моніторинг стану будівництва об'єктів.

Версія для друкуВерсія для друку

На території Миргородського району продовжується реалізація Національної програми "Велике будівництво" та проводиться постійний моніторинг стану будівництва об'єктів.

 

На території Полтавської області реалізовується 14 проектів, які фінансуються у 2020 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Одним з них є "Будівництво шкільного спортивного залу Ромоданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів по вулиці Шевченка, 5 в смт Ромодан Миргородського району Полтавської області". Проектом передбачено будівництво шкільного спортивного залу, що представляє собою окрему будівлю. Будівля складається з основного залу, який запроектовано як металокаркас, обшитий сандвіч панелями, площею 694,71 м². Розміри залу 20,5 м*32,0 м висотою 8,0 м. До основної будівлі прибудовані роздягальні, душові та санвузли. Загальний будівельний об'єм 82215,2 м². Загальна вартість будівництва 15 222,716 тис.

Замовник будівництва – Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації. Ступінь готовності об'єкту – 40 %. Необхідний обсяг фінансування на завершення робіт – 9495,391 тис. грн., в тому числі кошти ДФРР – 7231,11 тис. грн., співфінансування від Ромоданівської селищної ради – 2171,284 тис. грн. Завершення робіт і введення об'єкта в експлуатацію планується восени поточного року.

На сьогодні підрядником ТОВ "АГРОІМПУЛЬС 2016" виконані роботи по обробці та фарбуванню металевих конструкцій, облаштування відмостки, монтаж перегородок та розпочали утеплення цоколю.

 

Наверх ↑