На території району введено обмежувальні заходи

Версія для друкуВерсія для друку

На території району введено обмежувальні заходи

 

12 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провела голова райдержадміністрації Вікторія Ємець.

На порядку денному розглянули питання щодо запобігання занесенню і поширенню на території  Миргородського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Обговоривши дане питання, комісія вирішила:

1. Інформацію прийняти до відома.

2. Начальнику відділу освіти, райдержадміністрації (Овсяннікова С.М) забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», а саме:

- призупинити освітній процес у закладах загальної середньої освіти, дошкільної, позашкільної освіти усіх типів, форм Миргородського району з 13 березня по 03 квітня 2020 року включно;

- організувати навчання з використанням можливостей дистанційної освіти;

- обмежити проведення спортивних, розважальних заходів на території району;

- забезпечити вхідний санітарний контроль у приміщеннях закладів освіти.

 3. Керівнику Хомутецького ветеринарно-технологічного коледжу Полтавської державної аграрної академії  (Шинкаренко С.В.) призупинити освітній процес з 13 березня по 03 квітня 2020 року включно;

4. Органам місцевого самоврядування (селищна та сільські ради):

- підготувати  звернення до голів релігійних установ району щодо можливості припинення проведення масових богослужінь та попередження розповсюдження корона вірусної інфекції.

- забезпечити проведення інших профілактичних і протиепідемічних заходів на територіях населених пунктів.

5. Керівникам організацій, підприємств, установ, органам місцевого самоврядування звернути увагу  щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за невиконання законодавства України щодо захисту населення від інфекційних хвороб. Забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання.

6. Начальнику відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації (Халдай Н.В.) на період карантину забезпечити обмеження проведення святкових масових заходів, призупинити роботу музеїв,  та інших розважальних заходів з 13 березня по 03 квітня 2020 року включно;

7. Контроль за виконанням протокольних рішень покласти на секретаріат районної комісії з питань ТЕБ і НС (Олексенко А.М.).

 

 

Наверх ↑