Нарада у голови райдержадміністрації

Версія для друкуВерсія для друку

Нарада у голови райдержадміністрації

 

07 серпня 2020 року відбулася нарада у голови районної державної адміністрації Вікторії ЄМЕЦЬ за участю голови районної ради Леоніда ЯРИНИЧА, голів Великосорочинської, Ромоданівської ОТГ, сільських голів та бухгалтерів сільських рад району, керівників та бухгалтерів управління соціального захисту населення, відділів освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, КНП «Миргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської районної ради, районного  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Учасниками зібрання розглянуті нагальні питання:

1. Проведення інвентаризації підпорядкованих об’єктів і основних засобів та їх списання при переході в підпорядкування об’єднаним територіальним громадам, які будуть створені після проведення децентралізації.

2. Про виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020   № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» щодо прийому документів для призначення різних видів допомог об’єднаними територіальними громадами з 01.01.2021 та прийому документів виключно з формуванням електронної справи з 01.03.2021.

3. Впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

У ході наради обговорено важливі питання щодо передачі об’єктів і основних засобів із спільної власності громад сіл, селищ району на баланс ОТГ, передачі функцій об’єднаним територіальним громадам по прийому документів для призначення різних видів допомог, надано роз’яснення та консультації з інших питань.

 

 

 

Наверх ↑