Підведення підсумків Комплексної перевірки Миргородської райдержадміністрації з питань цивільного захисту

Версія для друкуВерсія для друку

Підведення підсумків Комплексної перевірки Миргородської райдержадміністрації з питань цивільного захисту

 

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області на 2018 рік, затвердженого розпорядженням голови Полтавської обласної державної адміністрації № 45 від 22.01.2018 року в період з 10 по 13 квітня 2018 року проведено комплексну перевірку Миргородської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

В ході перевірки здійснено контроль за виконанням вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності спеціалізованих служб у Миргородському районі.

13 квітня 2018 року проведено збір мобільної оперативної групи штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, створеної наказом голови Миргородської районної державної адміністрації-керівника Миргородської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ № 12 від 08.02.2018 року для ліквідації умовної надзвичайної ситуації. Всі служби мобільної оперативної групи прибули до місця умовної НС у визначені терміни та виконали всі необхідні завдання спрямовані на ліквідацію умовної надзвичайної ситуації. 

Наверх ↑