Продовжується виконання Національної програми "Велике будівництво" на території Миргородського району

Версія для друкуВерсія для друку

Продовжується виконання Національної програми "Велике будівництво" на території Миргородського району

 

Голова райдержадміністрації Вікторія ЄМЕЦЬ разом із начальником відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту  Віктором ЗАВГОРОДНІМ та Петрівцівським сільським головою Сергієм ЧЕХОМ провели чергове виїзне засідання на будівництві амбулаторії з житлом для 1-2 лікарів по вулиці Центральна, 16 в селі Петрівці Миргородського району.

Проектом передбачено будівництво амбулаторії сімейної медицини зі службовими квартирами для лікарів загальною площею 355 м². Також на ділянці планується розміщення будівель і споруд: гараж/навіс для службових автомобілів, дитячий майданчик, місце для відпочинку. У складі проекту будівництва передбачено придбання службового автомобіля для лікарів. Зазначений транспортний засіб придбаний у 2020 році та перебуває на відповідальному зберіганні у КНП "Миргородський ЦМПСД".

На сьогодні підрядником ТОВ "АГРОІМПУЛЬС 2016" виконані зовнішні роботи по улаштуванню відмостки та благоустрою території, облаштовані зовнішні мережі водопроводу та каналізації. Всередині приміщення завершено електромонтажні роботи, роботи по влаштуванню системи опалення, водопроводу, каналізації та кондиціювання. Завершуються  роботи з внутрішнього оздоблення. Завершено утеплення фасаду та його оздоблення. Розпочато монтаж підвісної стелі.

Загалом роботи тривають згідно з планом-графіком робіт та мають закінчитися восени цього року.

 

Наверх ↑