Шановні бібліотекарі!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні бібліотекарі!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні бібліотеки виконують високу місію – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Вони є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення.

Сучасні бібліотеки – потужне багатство нації. А збережене та примножене воно завдяки благородній та клопіткій праці наших бібліотекарів. Саме ви, шановні трударі скарбниць книги, відкриваєте нашим землякам дивовижний, цікавий та багатогранний світ, прищеплюєте юним любов до читання, даруєте їм відчуття прекрасного.

З нагоди професійного свята бажаємо вам доброго здоров’я, достатку, невичерпної енергії та творчої наснаги, віри, надії, любові та мудрості у виконанні благородної місії на благо України.

 

З повагою,

 

Голова районної                                                                Голова районної

державної адміністрації                                                            ради

 

Ю.М. Коваленко                                                                Л.М. Яринич

 

 

 

Наверх ↑