Шановні миргородці!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні миргородці!

 

Осінь 1944-го назавжди закарбувалася в пам’яті українців. Мільйони наших співвітчизників у небаченому і жорстокому вирі бурхливих подій Другої світової війни, відвойовували мир і щасливе життя, поклавши край пануванню фашистських окупантів в Україні.

Внесок українців у спільну перемогу народів Європи над нацизмом – неоціненний. А ціна, яку ми заплатили за перемогу – величезна.

Незважаючи на роки, що минули, ми пишаємося героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили рідну землю та багато європейських країн, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села.

Сьогодні українці вкотре стали на захист своєї землі та її свободи. Боронячи східні кордони України, ви довели, що є гідними нащадками своїх пращурів. Ваші мужність, відвага та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь.

Ми доземно вклоняємося усім захисникам Батьківщини та схиляємо голови в пам’ять про полеглих за свою країну. Дякуємо вам, ветерани! Ваш шлях до миру був тернистим, на вашу долю випали тяжкі випробування, вам крізь роки – наша глибока повага.

Український народ – сильний духом і волею – вистояв і переміг під час Другої світової війни. Тому будьмо впевнені – ми з честю витримаємо всі випробування, збережемо рідну країну, втримаємо її незалежність. І нехай запанує мир на Україні та в цілому світі!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                             Голова районної

районної державної адміністрації                                                 ради

 

В.А. Фесенко                                                                  Л.М. Яринич

 

 

 

Наверх ↑