Шановні працівники соціальної сфери!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні працівники соціальної сфери!

 

День працівників соціальної сфери – свято, засноване на честь тих, хто опікується життєвими проблемами пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, дітей-сиріт, багатодітних сімей та самотніх людей.

Від імені Миргородської райдержадміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!Соціальний працівник у країні, де значна частина населення потребує державної допомоги і підтримки, – відповідальна і непроста професія. На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення.

Дякуємо вам за служіння обраній справі, професіоналізм та витримку, любов і співчуття.

Впевнені, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання, великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян

Хай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям, життя сповниться миром, злагодою, стабільністю, добробутом, любов’ю і впевненістю у майбутньому.

Сил вам для нових добрих справ в ім’я кращої долі нашої єдиної, незалежної держави.

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                             Голова районної

районної державної адміністрації                                            ради

 

В.А. Фесенко                                                                               Л.М. Яринич

Наверх ↑