Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі земляки!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

Дорогі земляки!

 

Тридцять три роки тому 26 квітня на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, якій судилося стати незагойною раною для всього людства. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців нашого району. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захистили світ від радіаційного лиха. Багато з учасників ліквідації, на жаль, уже відійшли у вічність. Світла пам’ять усім, хто через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня.

Ми низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів і не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров’я прийдешніх поколінь. Будьмо ж гідними їх, згадаймо поіменно загиблих, шануймо усіх, хто сьогодні поряд з нами.

Бажаємо учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я та успіхів. Нехай ваше життя буде довгим, без негараздів і хвороб.

Нехай ніколи не повториться шлях чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.

 

 

З повагою,

 

Голова районної                                                                Голова районної

державної адміністрації                                                            ради

 

Ю.М. Коваленко                                                                Л.М. Яринич

 

Наверх ↑