Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

 

Щиро вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!

Українська армія стала тією стіною та рушійною силою, яка захищала та захищає цілісність, територіальну неподільність нашої території. Адже оборона країни це найголовніша справа  кожного українця.

Збройні Сили є надійною опорою державності, якими пишається наш народ. За  останні роки українська армія відродилася та стала  потужною силою, здатною захистити нашу країну. Завдяки саме нашим військовим ворог не зміг здійснити свої загарбницькі плани.

Відзначаючи це свято, ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність країни.

Велика подяка всім ветеранам за  активну громадянську позицію та виховання майбутніх воїнів. Своїм прикладом ви надихаєте сучасне військо гідно продовжувати славні бойові традиції.

Сердечно дякуємо нашим воїнам за героїзм, мужність та сумлінне виконання свого обов’язку. Ми вдячні вам за мир та спокій на нашій рідній землі. Немає сумнівів, що наша армія й надалі стоятиме на варті незалежності України.

Щиро зичимо вам міцного козацького здоров’я, щастя вашим родинам та успіхів у справі служіння рідному краю та Україні! Нехай щира любов до Батьківщини надихає вас на нові звершення! Міцного здоров’я, щастя, добробуту та мирного неба над головою!

Слава Україні!

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                             Голова районної

районної державної адміністрації                                                 ради

 

В.А. Фесенко                                                                     Л.М. Яринич

 

 

Наверх ↑