Шановні земляки!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні земляки!

 

Український народ протягом століть мріяв про незалежну єдину соборну державу і 22 січня ми відзначаємо величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

Возз’єднання українців на своїй землі в єдиній Українській державі – вияв народної волі до самовизначення і консолідації, свідчення політичної зрілості нації.

Нині, коли Україна переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння.

Наші воїни, волонтери, мільйони громадян стоять на захисті єдності і територіальної цілісності держави, українська нація остаточно утвердилася на всіх теренах – західних, східних, північних, південних та центральних, і об’єднала представників різних етносів та носіїв різних мов.

Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо зробити країну економічно і духовно багатою, соборну Україну – могутньою державою, в якій кожен громадянин почуватиметься впевнено та захищено.

Бажаємо вам, дорогі земляки, добра, щастя, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України!

Нехай наші спільні наміри увінчують світлі справи, спрямовані на розвиток України, добробут і розквіт духовності нашого народу!

 

З повагою,

 

Виконувач обов'язків голови                                             Голова районної

районної державної адміністрації                                                 ради

 

В.А. Фесенко                                                                           Л.М. Яринич

 

 

 

Наверх ↑