У Миргородській РДА відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

Версія для друкуВерсія для друку

У Миргородській РДА відбулося  засідання архітектурно-містобудівної ради

 

23 лютого відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при Секторі містобудування, архітектури та з питань цивільного захисту Миргородської РДА. Захід відбувся за участі голів органів місцевого самоврядування, представників територіальних підрозділів органів виконавчої влади та організації-розробника ТОВ “Консультаційний центр”.

       На замовлення Ярмаківської сільської ради Миргородського району були розроблені проекти генеральних планів сіл: Ярмаки, Єрки та Ємці. З даними проектами присутніх ознайомив  архітектор Борис Філіпенков. Як він зазначив, проекти розроблено з метою визначення перспективного розвитку населених пунктів та створення сприятливого середовища для забезпечення життєдіяльності сільським мешканцям, враховуючи безпосередню близькість до міста Миргород. Проектами передбачено розширення меж населених пунктів для задоволення попиту на земельні ділянки, вдосконалення організаційно-планувальної структури сіл та інженерно-транспортного забезпечення шляхом упорядкування внутрішніх територіальних резервів та освоєння нових. 

       Члени архітектурно-містобудівної ради внесли ряд пропозицій та зауважень, після опрацювання яких рекомендували проекти до розгляду та затвердження органами місцевого самоврядування в установленому порядку. 

Наверх ↑