Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

 

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в залі засідань районної ради відбулись урочисті збори, в яких взяли участь депутати районної ради, представники місцевої влади, сільські та селищні голови, секретарі сільських та селищних рад, ветерани органів місцевого самоврядування, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

З вітальною промовою до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Юрій Коваленко та голова районної ради Леонід Яринич. 

Щирі вітання з побажаннями міцного здоров’я, щастя, наснаги надійшли від керівників району усім, хто працює на благо територіальних громад Миргородського району, відстоює їх запити та інтереси. Свої слова глибокої шани та поваги висловили ветеранам органів місцевого самоврядування.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята, кращих представників місцевого самоврядування нагороджено почесними грамотами.

Завершенням урочистого заходу стали виступи аматорів народного мистецтва Миргородщини.

Наверх ↑