Відбувся відкритий регіональний фестиваль творчості людей з інвалідністю «Дивосвіт надії»

Версія для друкуВерсія для друку

Відбувся відкритий регіональний фестиваль творчості людей з інвалідністю «Дивосвіт надії»

 

16 лютого 2018 року в стінах Миргородського районного будинку культури відбувся відкритий регіональний фестиваль творчості людей з інвалідністю «Дивосвіт надії».

Присутні та організатори фестивалю урочисто вітали тих, чия душа прагне до творчості; тих, хто вміє виражати свої емоції та почуття через пісню, танець, чи вірш, чиї руки створюють шедеври.

Метою фестивалю було показати таланти Полтавщини і довести, що кожна людина у своєму прояві унікальна.

Також, користуючись нагодою, присутні вітали з 10-літнім ювілеєм створення Миргородські міські громадські організації інвалідів «Перлину» та «Зір».

Урочисте відкриття фестивалю доручили заступнику голови Миргородської райдержадміністрації Олександру Гуржію та заступнику Миргородського міського голови Борису Баришпольцю.

З вітальним словом виступив голова Полтавського осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Сергій Чумак.

Із шаною та повагою до слова запросили організатора фестивалю «Дивосвіт надії», голові Миргородської міської громадської організації інвалідів «Перлина» Аліні Шаніній.

Далі на присутніх чекала програма виступів представників громадських організацій інвалідів з районів Полтавської області. Кожен учасник проявив свої таланти якнайкраще. Глядачі з задоволенням аплодували та не шкодували овацій для артистів. По ходу свята кожному виступаючому вручали грамоти учасника фестивалю.

Протягом всього фестивалю у фойє при вході до глядацької зали діяла виставка робіт представників громадських організацій інвалідів з Миргорода, Хоролу, Пирятина, Лубен, Шишак, Полтави. Глядачі могли побачити на даній виставці такі роботи: випалювання по дереву та миловаріння; фотографії; предмети декоративно - ужиткового мистецтва; вишивку; картини; вироби з тканини і т. д.

В цілому атмосфера свята була святкова. І цю атмосферу створили саме винуватці фестивалю. Тому ми щиро вдячні їм за те, що вони випромінюють таке тепло та позитивні емоції! 

Наверх ↑