Засідання комісій з соціальних питань

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання комісій з соціальних питань

 

05 лютого 2020 року виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Віктор Фесенко провів спільне засідання комісій соціального спрямування, а саме:

- комісія з питань виділення коштів особам з обмеженими фізичними можливостями за рахунок коштів районного бюджету. Було розглянуто 25 заяв та призначено матеріальних допомог на суму 19600 грн.

- комісія  по розгляду справ по визначенню права на призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та субсидій. Розглянуто справи  громадян, які звернулись за призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, в складі яких працездатні члени сім’ї не працюють,  та справи громадян, які звернулись за отриманням субсидії, де в  складі сім’ї  зареєстровані особи, які фактично не проживають. За результатами розгляду: призначено субсидію – 8 заявникам, державну соціальну допомогу - 3 заявникам.

- комісія з питань надання матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету. Завданням комісії є оперативне та об’єктивне вирішення питань щодо надання громадянам, які зареєстровані та постійно проживають на території Миргородського району, одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету. Матеріальна допомога надається особам з інвалідністю, громадянам, які потерпіли внаслідок стихійного лиха (катастрофи), знаходяться у скрутних життєвих умовах у зв’язку з хворобою. Одноразова грошова матеріальна допомога надається громадянину не частіше одного разу на рік. Розглянуто 16 заяв та призначено матеріальних допомог на суму 11100 грн.

 

 

 

 

 

 

Наверх ↑