Засідання районного оперативного штабу

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання районного оперативного штабу

 

20 червня 2018 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Гуржія відбулось засідання районного оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей. Члени штабу конструктивно обговорили питання порядку денного:

1. Про стан виконання заходів з організації відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році ( інформував головний спеціаліст відділу освіти Дорогань В.П.)

2. Про направлення дітей на оздоровлення відповідно до порядку з  відшкодування частини вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надання послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми (інформувала головний спеціаліст відділу освіти Рубель Л.І.)

Пропозиції висловили начальник фінансового управління райдержадміністрації Синяговська М.Б., начальник відділу освіти райдержадміністрації Рудченко О.М., лікар - педіатр поліклінічного відділення для дітей ЦРЛ Погребська Л.В., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Миргородському районі  Гавриленко М.І., голова районної координаційної ради профспілок  Ребрик Лідія Миколаївна.

Після обговорення питань, здебільшого фінансових, прийнято відповідні рішення.

 

Наверх ↑