Засідання робочої групи по розробці Стратегії соціального партнерства

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання робочої групи по розробці Стратегії соціального партнерства

 

23 червня 2020 року відбулося перше засідання робочої групи по розробці  Стратегії соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2020 рік за участі голів райдержадміністрації Вікторії Ємець та районної ради Леоніда Яринича.

Ходак Остап Ярославович, провідний спеціаліст з комунікацій ПрАТ «Нафтогазвидобування», повідомив, що з сільськими головами обговорено питання розвитку сільських громад та висловив вдячність за плідну співпрацю з райдержадміністрацією і органами місцевого самоврядування.

На засіданні були обговорені важливі моменти минулорічного проекту по Савинцівській сільській раді, визначений орієнтовний перелік проектів соціального партнерства на 2020 рік та календарний план реалізації визначених проектів.  

Запропоновано  провести наступне засідання Комітету в липні 2020 року, а до цього часу розробити та погодити Стратегію соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Миргородського району на 2020 рік та винести для затвердження на чергову сесію районної ради.

 

Наверх ↑