Зірки юних дарувань на небосхилі Миргородщини

Версія для друкуВерсія для друку

Зірки юних дарувань на небосхилі Миргородщини

 

Діти – це майбутнє будь-якої нації, адже саме з них починається усе на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільше неймовірно обдарованих дітей лише в Україні. Наші юні таланти вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому!

Кожна дитина неповторна. Кожна дитина по-своєму талановита. І віднайти в юному створінні родзинку – завдання дорослих.

02 лютого 2018 року в Миргороді в Центрі естетичного виховання відбувся міськрайонний відкритий фестиваль – конкурс малих жанрових форм «Знайди свою зірку». У конкурсі брали участь творчі колективи міста та району. Селище Ромодан представляли хореографічний колектив «Хамелеон» (керівник Ольга Опришко) та учень Ромоданівської дитячої музичної школи Віталій Дерев’янко (клас бандури, викладач Надія Явтушенко). Солісти хореографічної студії «Перлина» Анна Омельченко та Владислава Самарчук представили Миргородський районний будинок культури (керівник Ольга Додух). За одноголосним рішенням журі наші юні таланти гідно представили Миргородщину та були нагороджені дипломами І - го ступеню.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо творчості в подальшому! Вдячні всім керівникам, які допомогли розкритися творчим дітям. Впевнені, що ще не одна зірочка запалає на небосхилі рідної Миргородщини.

 

Лариса Голіненко, керівник художній

Миргородського районного будинку культури

Наверх ↑