Звернення з нагоди 75 - ї річниці закінчення Другої світової війни

Версія для друкуВерсія для друку

Звернення з нагоди 75 - ї річниці закінчення Другої світової війни

Шановні жителі Миргородщини!

 

75 років тому ціною надзвичайних зусиль десятків націй було покладено край жахливому та масштабному збройному конфлікту — Другій світовій війні.

Пам'ять про війну є особистою для кожного з нас, адже в кожній родині є власна історія про долі рідних, які назавжди змінила Друга світова У тій трагедії ми маємо свій особливо скорботний рахунок незліченних людських втрат. Ця війна, за різними оцінками, коштувала Україні від 8 до 10 мільйонів життів.

Вічна і світла пам’ять загиблим.

Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою ціною дається перемога життя над смертю.

Друга світова війна — це не лише глибока незарубцьована рана людської цивілізації. Це тяжкий урок, висновки з якого, на жаль, зроблено не усіма.

Сьогодні ми згадуємо не тільки воїнів, полеглих в ті далекі буремні дні, але й тих, хто нині віддав життя за незалежність та цілісність рідної України, згадуємо і молимося за тих, хто саме зараз відстоює суверенітет нашої Батьківщини на Сході країни. Але всі ми віримо і живемо світлим, мирним майбутнім нашої незалежної та єдиної України!

 

З повагою

Голова райдержадміністрації                             Вікторія Ємець

Голова районної ради                                        Леонід Яринич

 

Наверх ↑