Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

 

6 листопада у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про можливості та пропозиції місцевих провайдерів у вирішенні проведення швидкісного Інтернету до соціально значущих місць Полтавської області», «Про стан реалізації в області проектів, які фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році», «Звіт голови Новосанжарської районної державної адміністрації Бульбахи Сергія Володимировича про забезпечення економічного та соціального розвитку району протягом 2016 року та 9 місяців 2017 року», «Про реалізацію на території області Урядової програми «Доступні ліки». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

* * *

6 листопада у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко спільно із заступником голови облдержадміністрації  Р.Товстим провів нараду з питань реконструкції урочища «Бузковий гай» у межах регіонального ландшафтного парку «Диканський».

 

* * *

 6 листопада у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко відбулося засідання робочої групи з регіонального розвитку та розробки Стратегії розвитку Полтавської області та Планів заходів з її реалізації.

 

* * *

7 листопада у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів. Проаналізовану поточну ситуацію в регіоні, зокрема, нещодавній прояв рейдерства у Оржицькому районі та обговорено заходи щодо системної роботи із запобігання злочинним проявам у зазначеній сфері.

 

* * *

7 листопада у місті Полтаві за участю першого заступника голови облради Є.Холода, заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, керівників Оржицького району, представників правоохоронних органів області відбулося позачергове засідання президії обласної ради. Розглянуто питання щодо спроби рейдерського захоплення аграрного підприємства в Оржицькому районі.

* * *

8 листопада у місті Полтаві за участю першого заступника голови  А.Пісоцького, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко відбулося засідання робочої групи з моніторингу стану реалізації проектів, що фінансуються за рахунок коштів ДФРР.

 

* * *

9 листопада у Полтавському академічному обласному музично-драматичному театрі  імені М.В. Гоголя за участю голови облдержадміністрації В.Головка, представників облдержадміністрації, депутатів обласної ради, кращих працівників галузі, громадськості, ЗМІ відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва та Дня української писемності та мови. Кращих фахівців галузі нагороджено відзнаками обласної влади.

 

* * *

 9 листопада у Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів нараду з питань комплексної очистки, збільшення водності та покращення екологічного стану річки Коломак у межах Полтавського та Чутівського районів. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

9 листопада у місті Полтаві за участю директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко, голів райдержадміністрацій та очільників ОТГ відбувся семінар-нарада щодо пріоритетності використання механізму міжмуніципального співробітництва як ефективного інструменту реформи децентралізації.

 

* * *

10 листопада за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка відбулась церемонія нагородження переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга Полтавщини».

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑