Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

12 лютого у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького відбулося засідання президії обласної ради, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Обговорено питання порядку денного, що виносяться на розгляд чергової сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання.

 

* * *

12 лютого у м.Полтаві за участю голови обласної ради, голови Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування О.Біленького, виконавчого директора Асоціації В.Микійчука, депутатів обласної ради, керівників органів місцевого самоврядування, освітян, представників студентської та учнівської молоді відбулася презентація проекту «Школа місцевого самоврядування». Ініціатор проекту О.Біленький наголосив, що «ми ставимо ціль сформувати нову управлінську еліту, яка буде ефективно і успішно розвивати самоврядні громади, а відтак і Україну в цілому, а для цієї мети ми об’єднуємо зусилля органів самоврядування, навчальних закладів, науковців, експертів».

 

  * * *

12 лютого у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Обговорено профільні питання, що виносяться на розгляд чергової сесії обласної ради.

 

* * *

13 лютого у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з активом обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 

* * *

14 лютого у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, керівників структурних підрозділів облдержадмніістрації, керівників агрофірм області, ЗМІ з ініціативи Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» за темою «Виробляючи якісне молоко - піклуємося про здоров’я людей». Під час роботи В.Головком наголошено, що Полтавщина вирощує і виробляє якісну продукцію, яка відповідає всім європейським стандартам. Головне завдання полягає в тому, щоб цю продукцію отримали діти на столах шкільних їдалень.

* * *

14 лютого у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка,  голови обласної ради О.Біленького відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Заслухано та взято до відома інформацію про використання коштів субвенції обласного бюджету, спрямованих у 2017 році на виконання заходів Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки та розглянуто ряд інших питань.

 

* * *

14 лютого у м.Полтаві за участю першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося  засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зв’язків з громадськістю та дотримання прав учасників АТО. Обговорено питання «Про підсумки роботи із запитами на публічну інформацію, що надійшли до обласної ради протягом 2017 року», «Про результати виконання у 2017 році проектів громадських організацій, на реалізацію яких надавалася фінансова підтримка з обласного бюджету», «Про випуск соціально значущих видань, що видаються за кошти обласного бюджету, та погодження відповідного Плану випуску на 2018 рік», «Про організацію роботи з виборцями депутатів обласної ради сьомого скликання у 2018 році» та інші.

 

* * *

15 лютого у м.Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький спільно з директором  Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації І.Іщенко провели робочу зустріч з представниками  Харківської команди Спеціальної Моніторингової Місії в Україні ОБСЄ  щодо економічної ситуації в області та процесу децентралізації влади у регіоні.

 

 

* * *

16 лютого у м.Горішні Плавні в адміністративному приміщенні ПрАТ «Полтавський ГЗК» за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, народного депутата України С.Капліна, голів РДА та районних рад, 60 депутатів обласної ради відбулося третє пленарне засідання 18-сесії Полтавської обласної ради,  яке провів голова обласної ради О.Біленький.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑