Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

26 лютого у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко провів розширене засідання колегії облдержадміністрації, де розглянуто питання «Про підсумки економічного та соціального розвитку та виконання бюджету області за 2017 рік на виконання Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвиткуУкраїни», «Про збереження культурної спадщини Полтавської області, її розвиток та популяризацію», «Про розробку та реалізацію програм добровільного медичного страхування в регіонах України». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

26 лютого у м. Полтаві за сприяння Департаменту  інформаційної діяльності та комунікацій  з громадськістю облдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» за темою «Як забезпечується безпека в громадах». Представники проекту поділилися результатами дослідження щодо забезпечення  безпеки у громадах, обговорили досвід роботи шерифів зі Старої Збур’ївки, які стали відомими на всю Україну та за її межами.

 

* * *

27 лютого  у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулося відкриття виставки «Дивовижний схід: мистецькі й історичні реліквії ХVІІІ - ХХ ст. з народознавчих колекцій музею».

 

  * * *

27 лютого у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий взяв участь у селекторній нараді Міністерства соціальної політики України з питань механізму використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

 

* * *

28 лютого у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної робочої координаційної групи з питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

1 березня на базі новозбудованого спортивного комплексу Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І. Г. Боровенського голова облради О.Біленький спільно з заступником голови обласної ради А.Ханком та керівниками Решетилівського району і міста Решетилівка  урочисто відкрив триденні спортивні змагання на Кубок України серед юнаків (відкритий Кубок Полтавської області) з пішохідного туризму в приміщенні. 

 

* * *

1 березня у м.Полтаві  за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулася Друга  наукова  конференція  «Село Жуки - батьківщина літописця Самійла Величка».

 

* * *

2 березня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з питань забезпечення стабільності проходження опалювального сезону на місцях, яку провів Міністр енергетики та вугільної промисловості України І.Насалик. Обговорено відповідний план дій з обмеження споживання природного газу.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑