Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

 

19 березня у м. Гребінка із робочою поїздкою перебував Міністр молоді та спорту України І.Жданов, який спільно з начальником Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації С.Буцьким, народним депутатом України І.Мосійчуком та керівниками Гребінківщини обговорили можливість реконструкції КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка», що потребує капітального ремонту. Оглянуто спортивну споруду, вивчено стан її оснащення інвентарем, дано відповідні доручення.

 

* * *

20 березня  у м. Полтаві за участю виконуючого обов’язки голови обласної ради, першого заступника голови обласної ради Є.Холода відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної  діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Депутатами розглянуто звернення щодо виділення коштів на реалізацію заходів Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки на 2018 рік. Також погоджено список кандидатур для нагородження почесною відзнакою Полтавської обласної ради нагрудним - знаком «За вірність народу України».

 

* * *

20 березня у м. Лохвиця за участю Директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації С.Фролова, керівників сільгосппідприємств району та фермерських господарств відбувся семінар щодо роз’яснення використання у 2018 році коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузей агропромислового розвитку та роз’яснення дії Програми розвитку та підтримки агропромислового комплексу Лохвицького району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року.

 

* * *

22 березня у Полтавській     обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П.Котляревського відбулася презентація монографії історика В.Ревегука «Селянство Полтавщини в добу Української революції 1917-1921 рр.». Книга вийшла як соціально значуще видання за кошти обласного бюджету.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑