Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

2 квітня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації  В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, голів РДА розглянуто питання  «Про впровадження нової системи забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю», «Про передачу райдержадміністраціям повноважень щодо проведення конкурсів із перевезення пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах», «Про формування Переліку природоохоронних заходів для фінансування з Фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2018 році»,«Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області», «Інформація про стан виконання доручення голови облдержадміністрації щодо розробки проекту Концепції розвитку Інтернет-послуг до соціально значущих місць в області із визначенням джерел фінансування». У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

2 квітня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації  О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питань оптимізації мережі закладів професійної освіти та можливості приєднання Лубенського професійного ліцею до Лубенського лісотехнічного коледжу.

 

* * *

2 квітня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка відбулося засідання президії обласної ради, яке провів голова обласної ради О.Біленький. У ході роботи затверджено пропозицію провести дводенне виїзне засідання дев’ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради VІІ скликання у Лохвицькому районі.

 

 

* * *

2 квітня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України О.Удовіченка, представників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних установ відбулося перше засідання щодо проведення заходів у межах відзначення 180-річчя члена першого Міжнародного олімпійського комітету, провісника сучасного олімпійського руху, краянина О.Бутовського.

 

* * *

3 квітня у приміщенні Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за участю голови облдержадміністрації В.Головка, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації відбулася зустріч з нагоди завершення підготовчих робіт зі створення телемедичного консультативно-діагностичного проекту у рамках Меморандуму «Про співробітництво в галузі охорони здоров’я з використання телемедичних технологій» з компанією Migdal Medikal» (Ізраїль), який передбачає заочне телеметричне й телемедичне «on-line» консультування пацієнтів з Полтавщини.

 

 

* * *

3 квітня у м. Полтаві голова обласної ради О.Біленький зустрівся з головою Львівської обласної ради О.Ганущиним та обговорив основі шляхи поглиблення міжрегіонального співробітництва.

 

 

* * *

4 квітня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зв’язків з громадськістю та дотримання прав учасників АТО.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑