Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

10 квітня у м.Полтаві за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, заступника голови обласної ради Є.Холода відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном.

* * *

10 квітня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, представників громадських організацій чорнобильців провів нараду з питань підготовки та відзначення в області 32-х роковин Чорнобильської трагедії. За підсумками розгляду дано відповіді доручення.

 

* * *

11 квітня у м. Полтаві народний депутат України І.Мосійчук зустрівся з головою облдержадміністрації В.Головком, першим заступником голови облдержадміністрації A.Пісоцьким та директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Т.Голбаном. Обговорено питання фінансування та виконання капітального ремонту мосту через річку Сула в межах м.Лубни, реконструкції Лубенського будинку культури та фінансування виготовлення проекту капітального ремонту та реконструкції спорткомплексу в м. Гребінка.

 

* * *

11 квітня у с. Сенча Лохвицького району Полтавської області за участю голови обласної ради О.Біленького, першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови обласної ради А.Ханка, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

 

* * *

12 квітня у м. Лохвиця за участю голови облдержадміністрації В.Головка, 70 депутатів обласної ради з 84 списочного складу, заступників голови облдержадміністрації, керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, народного депутата України І.Мосійчука, представників громадськості, ЗМІ відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Заслухано та взято до відома звіти голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Полтавської області за 2017 рік, а також делегованих обласною радою повноважень, та голови обласної ради про свою діяльність за 2017 рік. Депутатами розглянуто понад 80 інших питань порядку денного.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑