Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

18 червня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко провів робочі зустрічі з керівниками ряду структурних підрозділів облдержадміністрації та обговорив питання реалізації в регіоні бюджетної політики.

 

* * *

18 червня на нараді у першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації розглянуто питання «Про хід виконання Указу Президента України від 15.02.2018 № 33/2018 «Про звiльнення в запас вiйськовослужбовцiв строкової служби, строки проведення чергових призовiв та черговi призови громадян України на строкову вiйськову службу у 2018 роцi» в області щодо підсумків призову на строкову службу у квітні-травні поточного року» та «Про відновлення роботи зрошувальних систем на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

* * *

19 червня у м. Решетилівка голова обласної ради О.Біленький спільно з директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та ЖКГ облдержадміністрації Т.Голбаном вивчив стан будівельних робіт з капремонту гуртожитку Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г.Боровенського. У серпні 2017р. на базі агроліцею відкрито сучасний спортивний комплекс, на спорудження якого виділено з обласного бюджету 9,5 млн. грн.

 

* * *

19 червня заступник голови облдержадміністрації О.Пругло у ході робочої поїздки до Шишацького району спільно з головою райдержадміністрації В.Іваненком вивчив стан об’єктів культурної спадщини району та потреби для їх подальшого функціонування і розвитку.

* * *

20 червня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за сприяння Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях, Департаменту  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» до 100-річчя запровадження державної служби в Україні. Обговорено питання становлення інституту  державної служби в Україні, досвіду функціонування держслужби в країнах ЕС та проаналізовано різнопланові аспекти діяльності держслужбовців на Полтавщині, перспективи вдосконалення їх роботи.

* * *

20 червня заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів розширене онлайн-засідання Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при Полтавській облдержадміністрації.

 

* * *

21 червня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації  А.Пісоцький взяв участь в урочистому засіданні Вченої ради Української медичної стоматологічної академії з нагоди випуску лікарів стоматологічного та  медичного факультетів 2018 року.

 

* * *

22 червня у м. Полтаві за участю керівництва області відбулося покладання квітів до Меморіалу солдатської слави з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.

 

* * *

22 червня у Полтавському краєзнавчому музеї імені В.Кричевського відбувся просвітницький захід «Збагатимося своєю історією» з нагоди 100-річчя запровадження державної служби.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑