Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

11 грудня  у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів робочу зустріч із представниками Міжнародної аудиторської і консалтингової компанії «Moor Stephens LLP». Обговорено можливі напрямки співпраці.

* * *

11 грудня  у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії щодо використання у 2017 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

11 грудня голова облдержадміністрації В.Головко та голова обласної ради О.Біленький спільно із заступниками та керівниками Департаментів облдержадміністрації обговорили з представниками фракцій ПП «Опозиційного блоку» та ВО «Свобода» питання прийняття бюджету області на 2018 рік, зокрема, основні показники бюджету на 2018 рік та найактуальніші проекти щодо розвитку області, утримання навчальних закладів різних рівнів, розвитку Більського городища та ряд інших.

 

* * *

11 грудня голова облдержадміністрації В.Головко спільно з народним депутатом України А.Рекою, радником Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування В.Толковановим, керівником Проекту «Реформа управління на сході України» Т.Журавлем взяв участь у роботі обласного форуму «Розвиток місцевої пожежної охорони (МПО) в умовах децентралізації та розвитку міжмуніципального співробітництва». Розглянуто передовий досвід Гадяцького, Семенівського та Шишацького районів щодо розвитку місцевої пожежної охорони та регіону щодо реалізації реформи місцевого самоврядування та впровадження проектів місцевого розвитку.

 

* * *

12 грудня в Полтавському юридичному інституті НЮУ імені Ярослава Мудрого за участю голови обласної ради О.Біленького, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, народних депутатів України А.Реки та Ю.Бублика, міжнародного експерта Проекту «Реформа управління на сході України» Ш.Дрегера, координатора проекту «Громадський бюджет» фундації українсько-польської співпраці ПАУСІ Л.Доноса, керівника проекту DESPRO в Україні О.Гарнець, представників донорських організацій, які допомагають розвивати місцеве самоврядування в Україні, представників самоврядних громад Полтавщини та керівників обласних рад із сусідніх областей розпочав роботу перший Міжрегіональний форум «Взаємодія громад: можливості, виклики, технології».

 

* * *

12 грудня у м. Полтаві за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників громадських організацій чорнобильців відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Активістам-чорнобильцям вручено відзнаки обласної влади.

 

* * *

13 грудня голова облдержадміністрації В.Головко та голова обласної ради О.Біленький спільно із заступниками та керівниками Департаментів облдержадміністрації обговорили з представниками фракцій ПП «Аграрна партія України» питання прийняття бюджету області на 2018 рік, зокрема, основні показники бюджету на 2018 рік та найактуальніші проекти щодо розвитку області.

 

* * *

13 грудня  у м. Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

 

* * *

14 грудня у м.Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький, заступник голови облдержадміністрації О.Пругло, заступник голови обласної ради А.Ханко взяли участь у засіданні постійної комісії обласної ради з  питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку. Зокрема, розглянуто питання «Про реалізацію проекту «Відкритий парк», який переміг у архітектурно-художньому конкурсі на визначення кращого «Концептуального проекту відкритого громадського простору «Територія Майдану» у м. Полтава».

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑