Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

25 грудня у м. Полтаві відбулися установчі збори громадської організації «Федерація футболу Полтавщини». Головою новоствореної організації обрано голову облдержадміністрації В.Головка, який наголосив, що «зараз ми маємо не тільки підтримувати професійні футбольні клуби на Полтавщині, але й популяризувати цей вид спорту не зважаючи на вік та стать, необхідно налагодити і матеріально-технічну базу. Звичайно потрібна і підтримка з боку влади усіх гілок».

 

  * * *

26 грудня у м. Миргород за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, керівників району та міста відбулося відкриття реконструйованого мосту через річку Хорол.

 

* * *

26 грудня голова обласної ради О.Біленький у ході робочої поїздки до Лохвицького району спільно з головою РДА В.Рязановим  та головою районної ради А.Храпалем ознайомився зі станом роботи шкіл, дитсадків, спортивних майданчиків у Токарівській та Погарщинській сільських громадах. Потому О.Біленький провів зустріч з мешканцями сс. Токарі та Погарщина, де обговорено  питання транспортного сполучення, надання послуг інтернет-зв’язку, участі в проектах розвитку місцевих громад тощо.

 

  * * *

26 грудня у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя за участю  заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося відкриття святкової вистави «Головна ялинка області» для дітей-сиріт, дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків, з багатодітних-малозабезпечених сімей, дітей учасників бойових дій.

 

   * * *

27 грудня у ПОКП «Аеропорт-Полтава» перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб провів нараду щодо відкриття пункту пропуску через Державний кордон України ПОКП «Аеропорт-Полтава». Обговорено низку питань щодо забезпечення у наступному році повноцінної роботи аеропорту  щодо здійснення міжнародних авіаперевезень. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

  * * *

27 грудня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботи в зоні відчуження в 1986-1990 роках. За підсумками розгляду ухвалено відповідні рішення.

 

  * * *

27 грудня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії для вирішення питань реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб.

 

* * *

27 грудня перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький у ході робочої поїздки до м.Кременчук провів робочу зустріч із представниками органів місцевої влади. Зокрема, А.Пісоцький спільно із Кременчуцьким міським головою В.Малецьким ознайомився з процесом ремонту льодової арени «Айсберг», Міської дитячої лікарні, відвідав ДЮКСШ «Фаворит» - єдину державну кінну школу у Полтавській області.

 

  * * *

28 грудня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, засобів масової інформації відбулося урочисте вручення полтавському боксеру, заслуженому майстру спорту України О.Хижняку ключів від квартири.

 

  * * *

28 грудня у м. Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького відбулося підсумкове засідання членів правління Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, де підбито підсумки роботи у 2017 році та затверджено план дій на наступний рік. Члени правління одноголосно підтримали заяву на вступ до Асоціації від 20 нових членів - представників самоврядних громад Полтавського, Оржицького та Кобеляцького районів.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑