Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

 

29 січня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про реалізацію проектів міжнародно-технічної допомоги в Полтавській області у 2017 році», «Про забезпечення виконання заходів профілактики грипу», «Звіт директора Полтавського обласного центру зайнятості Клавдієвої Катерини Данилівни про стан справ галузі відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 667 та від 09.10.2013  № 964». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

  * * *

29 січня у м. Полтаві за участю першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій  облдержадміністрації І.Іщенко відбулося засідання конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *

29 січня у Полтавському університеті економіки і торгівлі з ініціативи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників студентства обласного центру, курсантів військового коледжу, громадськості та ЗМІ відбувся урочистий захід «Бій під Крутами: погляд через роки: 100-річчю бою під Крутами присвячується». У рамках заходу відбувся показ тематичного фільму.

 

* * *

30 січня у м. Полтаві голова обласної ради, голова Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування О.Біленький спільно із виконавчим директором Асоціації В.Микійчуком вручили нагороди переможцям обласного конкурсу образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку Полтавської області «Самоврядування очима дітей».

 

* * *

30 січня у м. Полтаві начальник управління у справах сім’ї,  молоді та спорту  облдержадміністрації О.Буцький провів засідання координаційної ради з національно-патріотичного виховання молоді. Підбито підсумки роботи у минулому році та визначено пріоритети подальшої діяльності.

* * *

31 січня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання постійно діючої комплексної робочої групи з питань забезпечення надійності та експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

* * *

31 січня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання комісії для вирішення питань реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. 

 

* * *

31 січня у м. Полтаві директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, представників афганських та ветеранських організацій області провела нараду з питань відзначення в регіоні Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав. Обговорено та узгоджено відповідний робочий план забезпечення підготовки та проведення заходів.

 

* * *

1 лютого у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий відкрив роботу дводенних зборів з керівниками спеціальних служб, департаментів та управлінь облдержадміністрації, головами комісій ТЕБ і НС усіх рівнів, керівниками структурних підрозділів (фахівцями) з питань цивільного захисту райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад.

 

* * *

1 лютого у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь провів тематичний короткостроковий семінар-тренінг за темою «Етичні засади державної служби. Антикорупційна політика держави». Актуалізовано питання функціонування в Україні чинних антикорупційних механізмів, обґрунтовано необхідність неухильного дотримання чинного законодавства.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑