Вчіть правила дорожнього руху та застосовуйте свої знання на практиці

Версія для друкуВерсія для друку

Відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад

 

Сьогодні у Кропивницькому відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Масштабне представництво: команда Офісу Президента, уряд, ключові міністерства, міжнародні партнери, начальники військових адміністрацій з усіх областей, голови обласних рад, міські голови. На зв’язку – вся Україна.

Разом із першим заступником Михайлом Коркішком, головою Миргородської районної ради Наталією Гиркою, депутатом Полтавської обласної ради Олегом Діденком та очільниками територіальних громад району взяли онлайн участь у засіданні Конгресу.

Обговорювали низку важливих питань, зокрема:

управління процесами європейської інтеграції на регіональному та місцевому рівнях;

стан готовності територіальних громад до сталого проходження опалювального сезону 2024-2025 року;

готовність до нового навчального року.

Серед порядку денного Конгресу також підписання меморандумів про взаємодію у сфері підвищення енергостійкості громад України та про підвищення ефективності управління земельними ресурсами.

Варто зазначити, що Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України став ефективною платформою для відкритого діалогу між усіма гілками влади у пошуку рішень важливих для країни питань, напрацювання ініціатив та механізмів для їх вирішення.

 

 

Наверх ↑