Дорогі земляки!

Версія для друкуВерсія для друку

Дорогі земляки!

 

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, ми відзначаємо ще й День захисника України. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою.

Протягом століть цей день пов’язаний із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Ще в далекі часи волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею.

Відзначаючи це свято, з особливими словам вдячності хочеться згадати всіх захисників України: починаючи з ватажків українського козацтва та теперішніх воїнів АТО, які сьогодні ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України.

Тож вітаємо всіх вас зі святом, і бажаємо міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Щиросердно зичимо всім щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашого міста та всієї України.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.  Міцного здоров’я вам, успіхів та надійного тилу!

 

Слава Україні! 

Слава її захисникам!

 

З повагою,

 

Голова районної                                                                Голова районної

державної адміністрації                                                            ради

 

Ю.М. Коваленко                                                                Л.М. Яринич

 

Наверх ↑