Екскурсія для школярів

Версія для друкуВерсія для друку

Екскурсія для школярів

 

У житті кожного школяра є моменти, коли необхідно  прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, своє покликання. Для молодих людей це нелегке завдання, тому іноді їм необхідна допомога дорослих аби правильно зорієнтуватися в безмежному виборі професій. Саме таку мету ставили перед собою фахівці Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ, організовуючи професіографічну екскурсію для школярів Зубівського НВК на ПрАТ “Армапром”.

Учні побували в механіко-складальному цеху, де ознайомилися із основними  етапами виготовлення запірної арматури, в ливарному цеху. Відвідавши лабораторію підприємства дізналися про такі поняття як механічний і спектральний аналіз, магнітнопорошкову дефектоскопію, ультразвуковий контроль.

Також було відвідано Миргородський районний відділ Головного управління ДСНС України в Полтавській області. За диспетчерським пультом школярі мали можливість побачити як здійснюється приймання і фіксування всіх викликів про надзвичайну подію, які надходять до управління. Охочі мали можливість приміряти пожежний одяг, каску вогнеборця, потримати вогнегасники, не тільки оглянути пожежний автомобіль, а й посидіти в кабіні.

Фахівці Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ сподіваються, що проведений захід для учнів Зубівського НВК допоможе підростаючому поколінню зробити дійсно правильний вибір щодо майбутньої професій. Адже, як говорять: «Краще один раз побачити ніж декілька разів почути».

 

Більше інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями: https://pol.dcz.gov.ua та https://www.facebook.com/MirhorodCZ

 

 

 

Наверх ↑