Фахівці Держпродспоживслужби Миргородщини отримали відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

Версія для друкуВерсія для друку

Фахівці Держпродспоживслужби Миргородщини отримали відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

 

Згідно з Указом Президента України «Про День працівників ветеринарної медицини» у другу неділю серпня в Україні відзначається День працівників ветеринарної медицини. З цієї нагоди сьогодні, напередодні професійного свята, у Миргородському  управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в  Полтавській області відбулися урочистості.

Зі святом працівників ветеринарної медицини привітали:  перший заступник голови Миргородської райдержадміністрації Віталій Дяківнич та начальник Миргородського управління Головного управління Держпродспоживслужби в  Полтавській області Ігор Толстіков.

«Працівники ветеринарної сфери в своїй роботі завжди усвідомлюють ризики й особисту відповідальність, так як робота в даній галузі є досить небезпечною, але такою потрібною для громади», - зазначив Віталій Анатолійович. Він побажав присутнім нових професійних успіхів, добробуту й злагоди в родинах, міцного здоров’я та оптимістичного настрою. Також вручив спільні Почесні грамоти Миргородської райдержадміністрації та Миргородської районної ради.

Ігор Миколайович також вручив Почесні грамоти Головного управління Держпродспоживслужби в  Полтавській області.

Наверх ↑