Громадські слухання з розгляду містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план частини території Шахворостівської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення будівель та споруд сільськ

Версія для друкуВерсія для друку

Громадські слухання з розгляду містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план частини території Шахворостівської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення будівель та споруд сільськогосподарського призначення фермерського господарства “Терра Хортус»

 

29 серпня 2018 року в приміщенні актового залу Миргородської районної ради за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя. 120 відбулися громадські слухання з розгляду містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план частини території Шахворостівської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення  будівель та споруд сільськогосподарського призначення фермерського господарства “Терра Хортус». В громадських слуханнях взяли участь представники громадськості, управлінь та відділів райдержадміністрації, органів місцевого мамоврядування та служб району, інвестора – фермерського господарства «Терра Хортус», м. Миргород.

      Проект  “ Детальний план частини території Шахворостівської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення будівель та споруд сільськогосподарського призначення фермерського господарства “Терра Хортус”, розроблений з метою визначення існуючих та проектних містобудівних умов і обмежень на території проектування для розміщення будівель і споруд сільськогосподарського призначення фермерського господарства з впорядкуванням території в межах Детального плану, визначення функціонального призначення та параметрів об'єктів, що розміщуються на ділянці проектування.

Ділянка проектування розташована на території Шахворостівської сільської ради     Миргородського району за межами населених пунктів і являє собою вільну від забудови територію на сільськогосподарських землях, що призначені для ведення фермерського господарства. Детальним планом території передбачається розміщення господарських будівель і споруд (складська будівля, навіс для тимчасового зберігання сільськогосподарської продукції, адміністративно-побутової будівлі, тощо).  Передбачене раціональне розміщення будівель і споруд на території проектування з додержанням протипожежних та санітарно-гігієнічних вимог, а також з забезпеченням забудови необхідними інженерними комунікаціями.

Замовник документації – Миргородська районна державна адміністрація Полтавської області, 37600, м. Миргород, вул.. Гоголя, 120;

Інвестор – фермерське господарство «Терра Хортус»; 37600, м. Миргород, вул. Гоголя. 147;

Розробник – ФОП  Вітько О.Л., 36014, м. Полтава, вул. Гоголя, 20а;

Підстава для проектування – Розпорядження голови районної державної адміністрації  № 259 від 26.06.2018р  «Про надання дозволу на розробку проекту детального планування».

     В ході громадських слухань були висловлені зауваження та пропозиції.

    За результатами слухань в цілому дана проектна документація погоджується та направляється на розгляд архітектурно-містобудівної ради.

 

Наверх ↑