Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

 

8 січня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, місцевих мешканців, громадськості, ЗМІ відбувся обласний фестиваль театрального вертепного дійства «Різдвяна феєрія». Учасників заходу привітали виступами аматорські колективи та колядні гурти міста та області, потому архієпископ Полтавський та Кременчуцький ПЦУ Федір провів святкове богослужіння. Завершився захід урочистою ходою колядних гуртів центральними вулицями міста.

* * *

9 січня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький у режимі відеоконференцзв’язку провів нараду з головами райдержадміністрацій області, де обговорено питання експлуатаційного утримання доріг та забезпечення проїзду місцевими автошляхами в зимовий період. За результатами роботи дано відповідні доручення.

* * *

9 січня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, Полтавської райдержадміністрації, будівельників провів нараду з питань проведення реконструкції приміщення ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти», що у с. Щербані Полтавського району.

* * *

10 січня на базі КП ПОР «Полтававодоканал» голова облдержадміністрації В.Головко спільно з заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом провів виїзну робочу нараду щодо розгляду плану розвитку комунального підприємства КП ПОР «Полтававодоканал» на 2019 рік. Підбито підсумки роботи водопостачальників у минулому році та виокремлено пріоритети подальшої діяльності задля забезпечення стабільного водопостачання мешканців обласного центру.

* * *

10 січня у м. Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання обласної робочої координаційної групи з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

* * *

11 січня у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко у відео режимі провів нараду з головами райдержадміністрацій з питань утримання доріг у зимовий період, забезпечення стабільності роботи автотранспорту на дорогах області за складних погодних умов. В.Головко наголосив, що всі сили потрібно сконцентрувати на південні райони області. Дорожні служби, патрульна поліція та рятувальники повинні повністю координувати свою роботу. Техніка починає чистити дороги з моменту, як тільки розпочався перший сніг. І для цього попередження не потрібне. Головне завдання - не допустити заторів на дорогах. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

 Департамент інформаційної діяльності та 
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑