Хроніка обласних новин

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

 

15 липня у м. Полтаві на нараді у т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла за участю керівників причетних управлінь та обласних служб розглянуто питання «Про просторове планування на базі містобудівної документації як основного інструменту раціонального розвитку регіону», «Про організацію ефективного надання адміністративних послуг на регіональному рівні», «Інформація про окремі питання щодо забезпечення позачергових виборів народних депутатів України на території Полтавської області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

* * *

 

15 липня у м. Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко відбулося засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Полтавської області, де обговорено різнопланові аспекти вдосконалення подальшої діяльності.

 

* * *

 

16 липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла, першого заступника голови обласної ради Є.Холода відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування. Обговорено питання «Про погодження технічних завдань для закупівлі спеціалізованої комунальної техніки для твердих побутових відходів за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області у 2019 році», «Про внесення змін до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019   - 2021 роки», «Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 - 2020 роки», «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2019 рік» та ряд інших.

 

* * *

 

17      липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення. Розглянуто питання «Про звіт директора Вишняківського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів Переятенця В.Д.», «Про проект рішення обласної ради «Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013 – 2020 роки, зі змінами». «Про проект рішення обласної ради «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2019 рік», «Про проект рішення обласної ради «Про поповнення статутного капіталу Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм» та ряд інших.

 

* * *

 

17 липня у м. Полтаві голова обласної ради О.Біленький провів зустріч з Зеленківським сільським головою О.Морщавкою та Войнівським сільським головою А.Бугаєм (Чутівський район). Обговорено питання щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Полтавської області в частині приєднання Зеленківської та Войнівської громад Чутівського району до Чутівської об'єднаної територіальної громади, яка перебуває в стадії формування.

 

* * *

 

18 липня у м. Полтаві т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної комісії з питань надання матеріальної допомоги населенню області з обласного бюджету. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

 

19 липня у м. Полтаві за участю т. в. о. голови облдержадміністрації О.Пругла, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій та районних рад відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Прийнято рішення «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2019 рік», «Про укладення трудових контрактів з керівниками суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області, які пройшли конкурсний відбір», «Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки ПОКП «Аеропорт-Полтава» на 2017-2020 роки» та інші.

 

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑