Очільник поліції Полтавщини Андрій Замахін провів прийом громадян у Миргороді

Версія для друкуВерсія для друку

Очільник поліції Полтавщини Андрій Замахін провів прийом громадян у Миргороді

 

22 травня на Миргородщині начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін провів виїзний прийом громадян, вивчив стан матеріально-технічного забезпечення підрозділу поліції та організацію співпраці з органами влади і місцевого самоврядування у сфері надання послуг населенню.  

За «круглим столом» з представниками органів місцевої влади, де також були присутні і представники місцевих мас-медіа, очільник поліції Полтавщини обговорив стан криміногенної обстановки, забезпечення правопорядку та публічної безпеки на вулицях, а також запровадження системи відео нагляду в найбільш населених пунктах Миргородщини.

В засідання взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Коваленко, голова районної ради Леонід Яринич, міський голова Сергій Соломаха, заступник міського голови Сергій Михайленко та очільник поліції Миргородщини Сергій Бейгул.

На завершення зустрічі Андрій Замахін подякував присутнім та зазначив, що завжди готовий розглядати і підтримувати раціональні пропозиції від громадськості, які перш за все охоронятимуть права і свободи громадян та інтереси суспільства і держави.

Наверх ↑