Один протокол про адміністративне правопорушення – результат роботи спеціалістів Держпродспоживслужби Миргородського міськрайонного управління у карантин «вихідного» дня

Версія для друкуВерсія для друку

Один протокол про адміністративне правопорушення – результат роботи спеціалістів Держпродспоживслужби Миргородського міськрайонного управління у карантин «вихідного» дня

 

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з представниками правоохоронних органів  упродовж вихідних – 28 – 29 листопада 2020 року продовжували перевіряти соціально значущі заклади області на предмет дотримання вимог у карантин «вихідного» дня.

Так, на виконання вимог Постанови Головного санітарного лікаря України  за № 641 від 22.09.20 року «Щодо дотримання вимог карантину вихідного дня» спеціалісти Миргородського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області разом з представниками  Миргородського відділення поліції ГУНП в Полтавській області 28-29 листопада 2020 року здійснили  комісійні обстеження у вихідні. Загалом перевірено 84 суб’єктів господарювання, а саме:

–        17 перукарень;

–        67 магазинів.

Заклади з непродовольчими товарами та салони краси були зачинені.

Як показала  перевірка – більша частина підприємців з розумінням  поставилася  до вимог карантину «вихідного» дня.

Також фахівці Служби  здійснили  3 позапланові перевірки (ТОВ «САВ ДІСТРИБЮШН» магазин «Фокстрот», ФОП  Дзекун Л.В. магазин «Сезон», ТОВ «АЛЛО»). Магазин мобільного зв’язку ТОВ «АЛЛО» відмовився зачинятись.

У результаті на суб’єкта господарювання було складено адмінпротокол про  недотримання вимог карантину вихідного дня.

Роз’яснено, що торговельна  діяльність  у період з 00 годин 00 хвилин суботи до 00 годин 00 хвилин понеділка на території України з 14 листопада 2020 р. до 30 листопада 2020 р. може здійснюватися лише шляхом адресної доставки замовлень.

 

Наверх ↑