Перевірка забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я

Версія для друкуВерсія для друку

Перевірка забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я

 

4 грудня 2020 року у рамках робочої поїздки перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Лунін та директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак відвідали Миргородську центральну районну лікарню.Мета візиту – перевірка виконання постанови Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам хворим на COVID---19.

Ситуація з поширенням коронавірусної хвороби залишається напруженою, а заповнюваність ліжок, виділених під лікування хворих із COVID-19, у Миргородській ЦРЛ одна з найбільших в області. На даний час Миргородська ЦРЛ має 43 ліжка забезпечених кисневими точками. Тож необхідно активізувати роботу щодо нарощування їх кількості, а також резервними засобами подачі електроенергії. Кошти державної субвенції на енергозабезпечення та кисень до району вже надійшли.

Також було оглянуто стан виконання робіт з реконструкції частини головного лікувального корпусу під відділення невідкладної медичної допомоги центральної районної лікарні.

 

 

Наверх ↑