Шановні працівники галузі охорони здоров’я Миргородщини!

Версія для друкуВерсія для друку

Шановні працівники галузі охорони здоров’я Миргородщини!

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом.

Ваша професія є однією з найнеобхідніших, що в черговий раз доводять реалії нашого сьогодення. У ці дні ваша робота набуває неабиякої відповідальності. І сьогодні значна частина медичних працівників зустрічають свято на робочому місці, оскільки хвороби, на жаль, не знають свят та вихідних. Тому цей день - це нагода подякувати медичним працівникам за невтомну та важку працю.

Зі словами щирої вдячності звертаємося до ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Особливо приємно нині відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет. Велика вам вдячність за людяність, душевність та співпереживання.

Дорогі медичні працівники! Зичимо вам міцного здоров’я, радості, оптимізму. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Щастя вам і добра! Нехай у вашому домі завжди панує мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість. І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією! Низький уклін за вашу самовіддану працю, за професійність і високу моральність, добро і милосердя.

 

З повагою

Голова райдержадміністрації                         Вікторія Ємець

Голова районної ради                                     Леонід Яринич

 

 

Наверх ↑